ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *
کد امنیتی *
Reload Captcha
Previous Next

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

فلامینگو

فلامینگوها به دلیل پرهای صورتی‌رنگشان، پاهایی به شکل عصا و گردن منحنی معروف هستند. غذای موردعلاقه فلامینگو شامل میگو، حلزون و جلبک‌ها است و هنگامی‌که می‌خواهد غذا بخورد سرش را به درون آب فرومی‌برد، آن را به سمت بالا وارونه می‌کند و بالا می‌آورد و صید را با استفاده از منقار بالایی خود که به شکل یک بیل است، می‌گیرد. آن‌ها می‌توانند به لطف پاهای تنیده خود برای افزایش سرعت قبل از بلند شدن، درون آب بدوند.

فلامینگوها لانه خود را به شکل تپه‌ای از گل در امتداد مسیر آب می‌سازند. در بالای تپه در یک سوراخ کم‌عمق فلامینگوی ماده یک تخم می‌گذارد. والدین به‌نوبت بر روی تخم می‌نشینند تا آن را گرم نگه‌دارند. پس از حدود ۳۰ روز جوجه از تخم بیرون می‌آید. جوجه فلامینگو به رنگ سفید با پرهای نرم کرکی و منقاری بدون انحنا است. منقار به‌تدریج رو به پایین مانند منقار فلامینگوهای بالغ منحنی می‌شود. والدین هردو از جوجه مراقبت می‌کنند و آن را از مایع تولیدشده در سیستم گوارش خود تغذیه می‌کنند. جوجه فلامینگو پس از حدود پنج روز برای پیوستن به گروه‌های فلامینگوی جوان دیگر لانه را ترک می‌کند و برای خوردن غذا به سمت پدر و مادر خود بازمی‌گردد. والدین جوجه خود را از صدایش تشخیص می‌دهند. پس از حدود سه هفته فلامینگوهای بزرگ‌سال به گروه‌های بزرگ که گله نامیده می‌شوند ملحق می‌شوند جایی که آن‌ها جستجوی مواد غذایی برای خود را آغاز می‌کنند.

اکثر گونه‌های فلامینگو در معرض خطر نیستند اگرچه فلامینگوی آند در لیست آسیب‌پذیر قرارگرفته است و فلامینگوهای شیلیایی، لسر و پونا در لیست در معرض تهدید قرارگرفته‌اند.

فلامینگو

 نام علمی  Phoenicopterus
 خانواده  Phoenicopteridae
 وضعیت بقاء   کمترین نگرانی 
 رده  پرنده
 طول عمر  ۲۰ تا ۳۰ سال
 تغذیه  همه چیزخوار
 وزن ۲/۶ - ۸/۸ پوند (۱/۲ - ۴ کیلوگرم)
 سرعت  ۳۱ - ۳۷ مایل (۴۹/۸ - ۵۹/۵ کیلومتر) در ساعت
 طول  ۳۵ - ۴۱ اینچ (۸۹ - ۱۰۴ سانتیمتر)

 

محدوده زندگی فلامینگو

Flamingo

فلامینگو

منبع : National geographic kids

ترجمه : کودک دانا دات آی آر

www.koodakedana.ir

 

غواص گلوسیاه

خرداد 17, 1397 103

غواص گلوسرخ

فروردين 23, 1397 431

هما لاشخور ریش‌دار

فروردين 01, 1397 2008

عقاب سرسفید

دی 22, 1396 1871

پنگوئن امپراتور

شهریور 14, 1396 1975

طاووس هندی

مرداد 21, 1396 2482

قوش تیزپر

مرداد 04, 1396 3090

جغد شاخدار بزرگ

تیر 16, 1396 2137

سلیم برفی

خرداد 30, 1396 2655

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما
logo-samandehi

Copyright © 2017 - 2018 koodakedana.ir
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY